VERKOOP JE HUIS SNEL IN oost-Vlaanderen

Of het nu om een erfenis gaat of een nieuwe levensfase, Huizenkopers koopt je huis in Oost-Vlaanderen op een snelle, correcte en zorgeloze manier. Geen last met attesten of administratie en geen extra kosten.

3 redenen om je huis te verkopen in Oost-Vlaanderen

1. Een nieuwe levensfase breekt aan

Iedereen maakt zaken mee. Jonge gezinnen groeien letterlijk en figuurlijk uit hun starterswoning en toekomstplannen kunnen veranderen. Een huis is kapitaal. Spaargeld. Door je huis te verkopen, komt de toekomst dichterbij. 

2. Er komt budget voor een andere droom

Een huis is kapitaal. Misschien wil je andere ambities najagen of is er sprake van een nieuw toekomstplan? Huizenkopers garandeert een eerlijk bod. We zorger dat het geld een maand later op je rekening te laten verschijnen.

3. Geen extra kosten of renovaties

Asbestsanering, duurzaamheid, zonnepanelen … Ons relatief oude patrimonium en de nood aan een betere energiehuishouding dwingen soms tot keuzes. Een kleinere BEN-woning of een recentere nieuwbouw vraagt budget. Die oplossing kunnen wij je bieden.

Waarom snel je huis in
Oost-Vlaanderen
verkopen aan Huizenkopers?

Wij komen langs, nemen indien gewenst de inboedel van je over en kopen je huis. Het hele proces – van een snel bod tot en met de uitbetaling – neemt een maand in beslag. Dat is ons streefdoel. Huizenkopers is discreet, snel en heeft interesse in elk type vastgoed. 

Verkoop je huis in Oost-Vlaanderen snel, zonder extra kosten en zorgeloos met Huizenkopers.

snel verkocht

SNEL JE HUIS VERKOPEN IN OOST-VLAANDEREN

In Ronse, Zelzate, Geraardsbergen, Eeklo en Lierde kostte een huis vorig jaar minder dan het provinciaal gemiddelde. Nazareth, Destelbergen, Lochristi, De Pinte en Sint-Martens-Latem tillen de Oost-Vlaamse prijs voor een huis dan weer omhoog. Toch worden huizen er snel verkocht. Locatie, locatie, locatie, ook in Oost-Vlaanderen blijft het aloude principe gelden. 

Gent is de provinciehoofdstad in Vlaanderen waar appartement dan weer goede prijzen halen, ook al stijgt de prijs voorlopig niet meer. In de rest van Oost-Vlaanderen is dat – weliswaar relatief beperkt – wel het geval.

HUIZENKOPERS KENT DE MARKT IN OOST-VLAANDEREN. WIJ KOPEN JE HUIS OP DE BESTE, SNELSTE EN MEEST ZORGELOZE MANIER.

Heb je een huis geërfd of eerder al geprobeerd om het via andere wegen te verkopen? Vergt het verkoopproces te veel energie of tijd? Een huis verkopen doe je niet elke week. Wij wel en snel. Huizenkopers kent de markt in Roeselare en neemt het van je over. Wij komen langs, luisteren naar je verhaal en doen een eerlijk bod op je huis. 

Een huis in Oost-Vlaanderen is geld waard en jouw tijd is dat ook. Huizenkopers weet dat.

Snel je huis verkocht

HUIZENKOPERS IN​​ Oost-Vlaanderen

Wij kopen in alle discretie
Geen kosten voor attesten
Er komt geen makelaar aan te pas
Wij kopen elk type vastgoed
Altijd snel een bod
Wij nemen jouw inboedel ook over

De jongste huizenkopers in Oost-Vlaanderen

Wist je dat de koper in Oost-Vlaanderen gemiddeld 38 jaar is (cijfers voor 2023, via notaris.be) en dat de provincie daarmee de jongste kopers van Vlaanderen heeft? 

Ter vergelijking: in West-Vlaanderen is de gemiddelde koper 42 jaar

Afgehandeld bod snel verkocht

Ben je klaar om te verkopen? Laat het ons weten! Wij kopen alle types vastgoed. Contacteer ons voor een
gratis en vrijblijvende afspraak.