Snel je huis verkopen in Roeselare

Ook in Roeselare is tijd kostbaar. Snel je huis verkopen in Roeselare doe je bovendien niet elke week. Wij wel en snel. Huizenkopers is de beste, snelste en meest zorgeloze manier om snel je huis te verkopen in Roeselare.

Heb je een huis geërfd of eerder al geprobeerd om het via andere wegen te verkopen? Vergt het verkoopproces te veel energie? Huizenkopers kent de markt in Roeselare en neemt het van je over. Letterlijk. Wij komen langs, luisteren naar je verhaal en doen een bod op je huis, appartement, garage,… Een eigendom in Roeselare is geld waard en jouw tijd is dat ook. Snel je huis verkopen in Roeselare was nog nooit zo eenvoudig met Huizenkopers.

3 redenen om je huis in Roeselare snel te verkopen met Huizenkopers

1. Financieel

Wij kennen bij Huizenkopers de Roeselaarse huizenmarkt en bieden in samenspraak met een bouwexpert een marktconforme prijs. De kosten nemen we op ons. 

2. Praktisch

Eerlijk is eerlijk: een huis snel verkopen is in bepaalde situaties nodig. Bij een scheiding of na een erfenis maakt het de zaken een stuk praktischer. Door je huis om te zetten in centen, krijg je een voorsprong op jouw toekomst!

3. Discretie

Niet heel de straat hoeft te weten dat je huis te koop staat, daarom afficheren wij niet. Huizenkopers doet je een voorstel en je huis is sneller verkocht dan dat de nieuwsgierige overbuurvrouw het weet. 

WAAROM JE HUIS IN ROESELARE VERKOPEN MET HUIZENKOPERS?​

Wij kopen snel aan en dit doen we op een correcte manier. We kennen Roeselare. We weten dat de Rodenbachfeesten  hét cultureel stadsfestival en de afsluiter van de zomer zijn, maar ook dat Schiervelde en De Ruiter een andere sfeer hebben dan Krottegem. Een huis op De Tassche is niet hetzelfde als een huis in het centrum. De Sint-Jozefwijk en Beveren zijn verschillende omgevingen, met andere woontypes en prijzen die variëren.

Snel je huis verkopen in Roeselare

5 tips om je huis in Roeselare snel te verkopen

snel verkocht

Wij zijn een opkoper van huizen in Roeselare en dat maakt van ons een andere speler op de markt. Een traditionele vastgoedmakelaar verkoopt jouw woning binnen 4 à 6 maanden, Huizenkopers doet dit op 1 maand. We werken sneller, discreter, zonder bijkomende kosten en hebben interesse in elk type vastgoed. 

Een nieuwbouwappartement langs de Westlaan is iets anders dan een rijhuis in het opgewaardeerde Krottegem of een loft in de buurt van de Rumbeeksesteenweg. De prijs van een woning wordt door verschillende factoren beïnvloed en te hoog mikken verlengt vaak het verkoopproces. 

Elke wijk heeft troeven en elk woningtype biedt kansen. De huizenmarkt beweegt en de centraal gelegen stad in West-Vlaanderen heeft veel te bieden. De E403 ligt vlakbij, er is groen, ruimte voor ontspanning en de geboorteplek van Guido Gezelle heeft een aangenaam en levendig centrum. 

Een asbestattest of EPC-certificaat klinkt iedereen ondertussen bekend in de oren, maar bij het bodemattest, het stedenbouwkundig uittreksel, het postinterventiedossier (PID) of het keuringsverslag van de elektrische installatie gaan veel wenkbrauwen omhoog. Wij maken je wegwijs door de papierwinkel. 

Snel en zonder zorgen, een betere combinatie is amper denkbaar. Huizenkopers komt langs, luistert, kijkt en doet een bod. Wij kiezen voor een discrete aanpak en garanderen dat je een maand later het geld op je rekening ziet verschijnen. Maak nu vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden. 

HUIZENKOPERS IN​​ Roeselare

Wij kopen in alle discretie
Geen kosten voor attesten
Er komt geen makelaar aan te pas
Wij kopen elk type vastgoed
Altijd snel een bod
Wij nemen jouw inboedel ook over

Snel je huis verkocht

faq - huizenkopers in Roeselare

Afgehandeld bod snel verkocht

Nee! Wij zijn geen makelaar of immobiliënkantoor. Wij kopen rechtstreeks en zonder tussenpersoon je woning.

Ja! Onze afspraken zijn volledig gratis en vrijblijvend. Wij komen zonder kost ter plaatse. Let op: wij zijn geen schattingsbureau.

Nee! Samen komen we altijd tot een gepaste oplossing. Er zijn tal van mogelijkheden. 

Voor de waardebepaling gebruiken wij alle mogelijke informatie. We kijken naar de kadasterplannen, attesten, ligging, regio en marktsituatie in Roeselare.

Dit is voor Huizenkopers geen probleem: elke woning komt in aanmerking voor ons. 

Ben je klaar om te verkopen? Laat het ons weten! Wij kopen alle types vastgoed. Contacteer ons voor een
gratis en vrijblijvende afspraak.