Snel je huis verkopen in Kortrijk

Ook in Kortrijk is tijd kostbaar. Een huis verkopen doe je bovendien niet elke week.
Wij wel en snel. Huizenkopers is de beste, snelste en meest zorgeloze manier
om je huis in Kortrijk te verkopen.

Heb je een huis geërfd of eerder al geprobeerd om het via andere wegen te verkopen?
Vergt het verkoopproces te veel energie? Huizenkopers kent de markt in Kortrijk en neemt
het van je over. Letterlijk. Wij komen langs, luisteren naar je verhaal en doen snel een bod op
je huis, appartement, garage, … Een eigendom in Kortrijk is geld waard en jouw tijd is dat ook. 

3 redenen om je huis in Kortrijk snel te verkopen met Huizenkopers

1. Financieel

Een huis in Kortrijk is geld waard. Wij kennen bij Huizenkopers de Kortrijkse huizenmarkt en bieden in samenspraak met een bouwexpert een marktconforme prijs. De kosten nemen we op ons.

2. Praktisch

Eerlijk is eerlijk: een huis snel verkopen is in bepaalde situaties nodig. Bij een scheiding of na een erfenis maakt het de zaken een stuk praktischer. Door je huis om te zetten in centen krijg je een voorsprong op jouw toekomst!

3. Discretie

Niet heel de straat hoeft te weten dat je huis te koop staat. Wij afficheren niet. Huizenkopers doet je een voorstel en je huis is sneller verkocht dan dat de nieuwsgierige overbuurvrouw het weet.

WAAROM JE HUIS IN KORTRIJK​​ VERKOPEN MET HUIZENKOPERS?​

Wij kopen snel aan en doen dit op een correcte manier. We kennen Kortrijk. We weten dat Sinksen een topweekend is en dat Buda en Overleie een andere sfeer hebben dan de Brugse Poort. Een huis in Rodenburg is niet hetzelfde als een huis in de Pottelberg. De Lange Muntewijk en het historisch centrum rond de Grote Markt van Kortrijk zijn verschillende omgevingen, met andere woontypes en prijzen die variëren.

De Broel Towers in Kortrijk

5 tips om je huis in kortrijk snel te verkopen

snel je huis verkopen

Wij zijn een opkoper van huizen in Kortrijk en dat maakt van ons een andere speler op de markt. Een traditionele vastgoedmakelaar verkoopt jouw woning binnen 4 à 6 maanden, Huizenkopers doet dit op 1 maand. We werken sneller, discreter, zonder bijkomende kosten en hebben interesse in elk type vastgoed

Een nieuwbouwappartement met zicht op de Broeltorens is iets anders dan een rijhuis in de drukbevolkte Sint-Denijsewijk of een loft in de buurt van de Veemarkt. De prijs van een woning wordt door verschillende factoren beïnvloedt en te hoog mikken verlengt vaak het verkoopproces.

Elke wijk heeft troeven, elk woningtype biedt kansen. De Kortrijkse huizenmarkt beweegt en de op één na grootste stad van West-Vlaanderen bouwt verder aan een positief imago. Het ‘Texas van Vlaanderen’ is een levendige, boeiende plek en dat wekt interesse van nieuwe inwoners en huizenkopers.

Een asbestattest of EPC-certificaat klinkt iedereen ondertussen bekend in de oren, maar bij het bodemattest, het stedenbouwkundig uittreksel, het postinterventiedossier (PID) of het keuringsverslag van de elektrische installatie gaan veel wenkbrauwen omhoog. Wij maken je wegwijs doorheen de papierwinkel.

Snel en zonder zorgen, een betere combinatie is amper denkbaar. Huizenkopers komt langs, luistert, kijkt en doet een bod. Wij kiezen voor een discrete aanpak en streven ernaar een maand later het geld op je rekening over te schrijven. Maak nu vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden. 

HUIZENKOPERS IN​​ KORTRIJK

  Geen kosten voor attesten
  Er komt geen makelaar aan te pas
  Wij kopen elk type vastgoed
  Altijd snel een bod
  Wij nemen jouw inboedel ook over

Snel je huis verkocht

faq - huizenkopers in kortrijk

Afgehandeld bod snelle verkoop

Nee! Wij zijn geen makelaar of immobiliënkantoor. Wij kopen rechtstreeks en zonder tussenpersoon je woning.

Ja! Onze afspraken zijn volledig gratis en vrijblijvend. Wij komen zonder kost ter plaatse. Let op: wij zijn geen schattingsbureau.

Nee! Samen komen we altijd tot een gepaste oplossing. Er zijn tal van mogelijkheden. 

Voor de waardebepaling gebruiken wij alle mogelijke informatie. We kijken naar de kadasterplannen, attesten, ligging, regio en marktsituatie in Kortrijk.

Dit is voor Huizenkopers geen probleem: elke woning komt in aanmerking voor ons. 

Ben je klaar om te verkopen? Laat het ons weten! Wij kopen alle types vastgoed. Contacteer ons voor een
gratis en vrijblijvende afspraak.