Woning verkopen met Huizenkopers

Jouw woning binnen de maand verkopen met Huizenkopers?

Na 2 dagen een bod, na 22 dagen de getekende akte!

Jouw woning binnen de maand verkopen met Huizenkopers? Na 2 dagen een bod, na 22 dagen de getekende akte. Dat is een belofte die staat als een huis”, dit is de slogan die bovenaan onze website te lezen valt. Woorden zijn maar woorden, maar mits het juiste verhaal kunnen we verduidelijken dat je binnen de maand je woning kan verkopen. We gaan even terug in de tijd en verplaatsen ons naar Zeebrugge.

Thibeau:  De telefoon rinkelt op een ochtend en we nemen deze op zoals gewoonlijk. Aan de lijn was dhr. Van Dierendonck L.. Hij vertelde me dat hij graag naar het buitenland wenste te verhuizen en hij zijn woning graag wou verkopen. Na een verkennend gesprek planden we samen een afspraak in voor een bezichtiging. Dit was de volgende dag. Onze voorbereiding voor het bezoek startte vrijwel meteen zodat wij volledig voorbereid op het bezoek aanwezig waren.

Michael: Een dag na dhr. Van Dierendonck zijn telefoontje ging ik ter plaatse bij hem thuis. Na een fijne kennismaking en het overlopen van de werkwijze tijdens het bezoek gingen we samen rond in de woning. Alle informatie werd aandachtig genoteerd. Na het bezoek werd er nog even afgetoetst en een bod kwam uit de bus. Wij waren niet de enige geïnteresseerden, maar toch werd er voor onze werkwijze gekozen.

Jessie: Na het tekenen van het bod begint de administratieve winkel. Dhr. Van Dierendonck opteerde om met dezelfde notaris te werken wat natuurlijk de snelheid van een aan-/verkoop enorm bevorderd. We vroegen de nodige attesten aan en werden 1 week later ingepland. De attesten werden uitgevoerd en opgestuurd naar de notaris. De akte werd ingepland 22 dagen na de eerste telefoon waardoor het huis binnen de maand verkocht was.

Dhr. Van Dierendonck verkocht zijn woning in minder dan een maand! Bovendien kon hij zijn inboedel achterlaten en zo vroeger aan zijn nieuwe avontuur starten. De belangrijkste factoren bij deze verkoop waren de toekomstplannen van Dhr. Van Dierendonck, het gebruikmaken van dezelfde notaris en het vlot inplannen van de attesten. 

Wilt u net zoals Dhr. Van Dierendonck razendsnel en binnen de maand uw woning verkopen? Contacteer ons en wij bekijken het samen! 

LEES ONZE ANDERE BLOGPOST

JIJ WIL JE HUIS SNEL VERKOPEN?

Snel een bod, zorgeloos en vlot!